Sociální sítě
Nahoru

Výstava unikátů Ulysse Nardin v Klenotnictví Dušák

Hlavní prodejna předního pražského klenotnictví v ulici Na Příkopě uspořádala společně s hodinářskou manufakturou Ulysse Nardin jedinečnou výstavu vysoce komplikovaných hodinek. Až do 20. ledna příštího roku je tak možné spatřit šestnáct opravdových hodinářských skvostů v hodnotě přesahující 20 miliónů korun! Expozice je tak zcela jistě tím nejzajímavějším a nejhodnotnějším, co bude o letošních vánočních svátcích v Praze k vidění a v případě velkého zájmu dokonce i k prodeji.

Počínaje koncem minulého týdne může široká veřejnost shlédnout práci švýcarských hodinářských mistrů v podobě ikon, jakými je Moonstruck, Freak Diavolo, Sonata, Cathedral Dual Time, Royal Blue Mystery Tourbillon nebo také dámské Caprice, Classico Lady či potápěčské Lady Diver.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.