Sociální sítě
Nahoru

Kožené kabinové zavazadlo Portofino

Luxusní kožené anglické příruční cestovní zavazadlo Aspinal Portofino je ručně vyrobené z nádherné hnědé telecí kůže s krátkým hnědým chlupem. Hlavní dominantní prostor na dvojitý zip se zámečkem s vnitřkem vykládaným kvalitním grogrénem. Oddělený spodní prostor na zip je vyhrazen pro vše, co s sebou potřebujete a uspokojí i náročnější cestovatele.

Aspinal Portofino bylo navrženo tak, aby bylo možné jej nosit mnoha způsoby. Obsahuje proto robustní plně nastavitelný kožený ramenní popruh, kolečka pro pohodlnou přepravu, stejně jako ucha pro nošení v ruce. Konce zipů jsou připraveny pro umístění visacích zámků. Součástí uch je zavazadlová jmenovka. Portofino bude ideálním společníkem na cestách za 28 800 Kč.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.