Sociální sítě
Nahoru

Výrobce lyží Zai, který kooperoval s ikonami Bentley a Hublot, je konečně v Čechách!

Slavná exklusivní švýcarská značka ručně vyráběných lyží bude konečně od letošní sezony zastoupena v krkonošském regionu. 7. prosince otevře své prostory nejenom Hotel Savoy ve Špindlerově Mlýně, ale také Ski Boutique Zai, který bude součástí hotelu.

Lyže Zai jsou technicky nejvyspělejšími lyžemi na trhu. Je to především kombinacemi různých materiálů, důrazem na kvalitu zpracování, používáním pouze prvotřídních materiálů. Díky pokročilým technologiím a precizní švýcarské práci vznikají kvalitní, odolné a především dokonale funkční, ale zároveň lehké lyže. Mnohé technologie a řešení byly vyvinuty a patentovány právě společností Zai. Jako příklad lze uvést speciální lis používaný pro předpětí lyže, který pracuje s přesností na jednu setinu milimetru. To vše pak umožňuje poskytnout záruku na lyže 5 let. Dalším prvkem exkluzivity lyží je pak pojištění proti krádeži a poškození lyží, které je poskytováno k lyžím automaticky.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.