Sociální sítě
Nahoru

I přes nepřízeň počasí otevřela značka Ulysse Nardin minulý týden svůj nový butik v Karlových Varech

O rozšíření sítě butiků manufaktury Ulysse Nardin se zasloužil pan Osmanović – známý především díky své vlastní síti multibrand butiků s luxusními šperky a hodinkami Azra (jež se mimochodem už brzy otevře i na pražském Staroměstském náměstí a to v těsné blízkosti butiků Cartier, Omega a Girard-Perregaux).

První hosté se objevili už kolem páté hodiny, přičemž během následující půlhodiny se prostor před novým butikem, spolu s vedlejšími sály, zcela zaplnil. O jedinečnou atmosféru celého večera a dobrou náladu se starala moderátorská dvojice Gabriela Partyšová a Marek Vít, která uvedla také jeden z klíčových bodů celého večera. Tím byla audio-vizuální show, tedy unikátní videomapping na budovu butiku Ulysse Nardin. Zajímavé je, že o jeho scénář a režii se osobně postaral přímo pan Osmanović, který díky tomu symbolicky přiblížil Karlovy Vary k dalším butikům světa.

Jelikož je značka Ulysse Nardin spjata s námořnictvím, ve svém logu má koneckonců kotvu, předal pan Osmanović symbolicky kotvu a klíč od butiku panu Hoffmannovi, který je CEO proslulé švýcarské hodinářské společnosti. Pánové spolu s Gábrielou Partyšovou následně přestřihli pásku a pan Hoffmann poté klíčem slavnostně „otevřel“ karlovarský Ulysse Nardin butik, který je nejenom největší na světě, ale zároveň zatím jediný na území střední a západní Evropy.

Hosté měli samozřejmě příležitost prohlédnout si skvělý interiér butiku a luxusní modely hodinek významné švýcarské manufaktury Ulysse Nardin. Pan Hoffmann s pomocí pani Mariany Perret a pana Ralpha Stiebera, což jsou oblastní manažeři značky, prezentovali výjimečné modely z řad Blue Phantom, Freak, Marine Chronometer, Minute Repeater, Sonata, Trilogy Set a další. Pan Paul Williams, technický ředitel UN Chairman následně představil i luxusní telefony z řady Ulysse Nardin Chairman

Večer vyvrcholil charitativní tombolou. Hosté měli možnost se zúčastnit soutěže o skvělé hodinky – dámské Dual Time Ladies nebo pánské Dual Time 42 mm v hodnotě 170 000 Kč. Cenu nakonec získal pan Zítka s kolektivem. Výtěžek z tomboly činil 50 000 Kč, přičemž pan Hoffmann jménem Ulysse Nardin přidal dalších 100 000 Kč a aby vše neskončilo jen tak, rozhodli se majitelé karlovarských firem Azra Luxury Watches & Jewellery a SLOT Group přidat každý po 50 000 Kč. Šek na celkovou částku 250 000 Kč byl pak věnován Občanskému sdružení rodičů a přátel dětí s postižením. Jménem sdružení jej převzala jeho předsedkyně paní Mgr. Ivana Harzerová.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.