Sociální sítě
Nahoru

Největší ZEN studio u nás navštěvují hollywoodské hvězdy

Představte si, že si v klidu vychutnáváte bylinkový čaj a najednou se před vámi objeví hollywoodská superstar. Přesně to je možné v Zen studiu v Praze na Smíchově.Tato oáza odpočinku a harmonie nejenže je svého druhu největší u nás a je plná originálních thajských dekorací, ale jde o místo s nejhustší koncentrací lidí, kteří mají co dočinění s Hollywoodem. Není se čemu divit. Majitelem spa je totiž herec Nikola Navrátil, který se objevil po boku takových es, jako například Ashley Judd, Sean Bean, Cliff Curtis, Karla Rodena, kterému hrál v seriálu Missing syna, nájemného vraha. Tento film režíroval další pravidelný návštěvník spa režisér Steve Shill, který se podepsal například i pod seriál Dexter, za který dostal cenu Emmy. Je tedy logické, že když se některá hvězda objeví v Praze a chce si vychutnat zasloužený odpočinek, ani snad nemůže zamířit jinam. Takže až půjdete do ZEN studia příště, možná vás bude masírovat stejná masérka, které se jen chvíli před vámi svěřil Tom Cruise nebo Mel Gibson.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.