Sociální sítě
Nahoru

Klenotnická práce vhodná do ložnice

Klenoty patří k ženám odnepaměti, stejně jako hračky předurčené do ložnice. Právě těchto předpokladů využila značka Lelo a předvánoční trh zkrášlila exklusivním vibrátorem Inez Gold. Jedná se o exemplář vyrobený z kvalitního 18kt zlata s ručně leštěným povrchem a jemně prohnutým tvarem, který jako by připomínal prohýbající se ženu.

Lelo Inez, s cenovkou 248 000 Kč, poskytne nevšední zážitek a vzrušení. Použitý materiál garantuje 100% hypoalergenní vlastnosti a prožitek především díky hladkému povrchu. Zlato vyniká především svojí tepelnou vodivostí a odolností vůči korozi. Při použití se vibrátor velmi rychle zahřeje na lidskou teplotu a tím bude poskytovat maximální vzrušení. Uvnitř vibrátoru je jeden silný a především tichý motorek, napojený na elektronický čip a kromě plynulých vibrací můžete ovládat jeho pulzní vibrace, které se mění v jiném rytmu.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.