Sociální sítě
Nahoru

Zimní wellness jako zkrácené čekání na jaro

Nepatříte mezi fanoušky ledu a sněhu, ze zimních radovánek se obvykle neradujete a do jara doslova odpočítáváte každý den? Zkraťte si zimu a zajeďte na pár dní do lázní. Relaxace a osvěžení, zbavení se únavy a stresu, uvolnění svalových partií, utlumení bolesti zad či kloubů a celková podpora psychického a fyzického stavu. To vše si v zimě zasloužíte mnohem víc, zvláště v případě, pokud toto roční období zrovna nemusíte.

Léčebné lázně Bohdaneč připravily pobyt s názvem Zimní wellness, při kterém zažijete tři neopakovatelné dny plné pohody a relaxace. Perličková koupel s mátou nebo kosodřevinou vás vzpruží a nabije ztracenou energií, profesionální klasická masáž vás skvěle uvolní a finská nebo parní sauna posílí odolnost vašeho organismu. Program Zimní wellness platí do 28. února 2013. Akční cena třídenního pobytu včetně polopenze, ubytování a léčebného programu je od velice příjemných 1 840 korun.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.