Sociální sítě
Nahoru

Butik Breitling ve Vídni má neuvěřitelný úspěch

V České republice lze hodinky značky Breitling pořídit pouze prostřednictvím velkých prodejců luxusních hodinek, jako je Carollinum a Klenotnictví Dušák v Praze či plzeňská divize rodinného hodinářství Altman a případně Klenotnictví Fr. Hanák v Brně. V Rakousku si však mohou milovníci této letecké ikony vybrat, zda podpoří jednoho z místních prodejců či zda se zastaví přímo v mono-brand butiku v centru Vídně. Nákupní třída význačných brandů Kohlmarkt, obdoba pražské Pařížské ulice, nabízí totiž daleko širší nabídku, nežli jakýkoli průměrný prodejce.

Vídeňský butik, s nabídkou leteckých hodinek Breitling a motory milujících Breitling for Bentley, zaznamenal v předvánočním období neuvěřitelný obrat. Nadmíru vysoká poptávka po této značce, jež se týká hlavně středoevropských států, byla naštěstí uspokojena a to především díky velkému množství hodinek na skladu. Hitem letošních Vánoc tak byly hlavně hodinky postavené na manufakturních strojcích Calibre 01 a jejich modifikacích.

Dokonce i pražská metropole se brzy dočká butiku této značky s okřídleným „B“ ve znaku. Jeho prostory se otevřou zřejmě na již zmíněné ulici Pařížská nebo v prostředí Staroměstského náměstí, které se neuvěřitelně rozrůstá. Celý koncept je však zatím jedním velkým tajemstvím, které se co nejdříve pokusíme objasnit. Zatím je jisté jen to, že Česká republika je evidentně pro značku Breitling jedním z klíčových trhů, ostatně jako Slovensko, Rakousko a Německo.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.