Sociální sítě
Nahoru

Porsche Design představuje první dámskou luxusní kabelku

Porsche Design uvede v březnu na český trh první dámskou luxusní kabelku TwinBag s čistými liniemi, s jednoduchou elegancí a nadčasovou krásou. Vyznačuje se velmi inovativním revolučním konceptem nastavitelné rukojeti, která umožňuje nosit kabelku jak do ruky tak i přes rameno. Z elegantní večerní kabelky okamžitě můžete mít kabelku do zaměstnání či pro dennodenní používání s moderním a sportovní vzhledem. TwinBag kabelka byla inspirována vztahem mezi pragmatismem a životním stylem, vyjadřuje nadčasový a funkční design.

Každá TwinBag Porsche Design kabelka se vyrábí v italském městě Florencie se znalostmi, které se dědí z generace na generaci a se zkušenou ruční výrobou. Výběr luxusních materiálů je rovněž typický pro Porsche Design.

Kabelky TwinBag jsou vyráběny výhradně z nejlepší rostlině vyčiněné kůže použitím tanin neboli třísloviny. TwinBag je vyroben z jednoho kusu kůže. Standardně z hovězí kůže s možností objednání luxusní varianty z krokodýlí nebo pštrosí kůže a s vysoce kvalitním ocelovým či zlaceným kováním.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.