Sociální sítě
Nahoru

Nový Guide ve zvýšeném nákladu brzy na stáncích

Jeden z předních českých magazínů, pojmenovaný celým jménem jako „Luxury Style & Exclusive Shopping Magazine Guide“, jemně změnil svou podobu. Jeho nový art director mu totiž vdechl modernější vzhled a výsledná grafika tak odpovídá těm nejnáročnějším světovým standardům. Vůbec první český trojjazyčný průvodce luxusem se navíc dočká zvýšeného nákladu, který dosáhl již 35 000 výtisků. Důvodem je nárůst zahraničních turistů hlavní české metropole v měsíci březnu. Magazín tak lze snadno sehnat v Pařížské ulici a přilehlých oblastech, stejně jako v oblíbených hotelech předurčených klientele s vytříbeným vkusem.

Další z důvodů zvýšení nákladu je nárůst zájmu o luxusní zboží, kterému vychází vstříc i celá oblast Starého Města a Josefova. Vertu nedávno z důvodu ohromné poptávky po svých nenahraditelných telefonech muselo vyměnit své prodejní prostory za daleko větší, legendární značky Rolex, Omega, Tiffany či Chopard loni otevřely své monobrand butiky a v letošním roce bude následovat například Zenith a dle našich informací také Breitling! Velké úspěchy sklízí také hodinářství Azra na Staroměstském náměstí a Beny Jewellery se rozšířilo z Václavského náměstí i do obřích prostor nákupních středisek, jakými je například Palladium. V luxusní módě je to například Jimmy Choo, který vstoupil na český trh, nebo John Richmond a Victoria Beckham, jejíž kabelky jsou nově v nabídce Simple Concept Store.

Titulní stránku nového 244 stránkového vydání magazínu Guide, který oficiálně vyjde už 1. března, zdobí jedinečné hodinky Piaget předurčené nejnáročnějším ženám, jež si potrpí na rafinovanost a originalitu. Hodinky z kolekce Couture Precieuse zkrášluje 194 diamantů briliantového brusu s celkovou hmotností dosahující neuvěřitelných 13 karátů. Drobný čtvercový číselník pak doplňují dvě útlé hůlkové ručky poháněné quartzovým strojkem 56P vlastní výroby. A proč zrovna tento model? Tuto žhavou novinku, představenou na nedávném ženevském veletrhu SIHH, bude totiž možné objednat za 4 910 000 Kč v nově zrekonstruované prodejně hodinek a klenotů Carollinum. Otázkou zůstává, kdo bude tou šťastlivou a vyvolenou majitelkou těchto exkluzivních hodinek.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.