Sociální sítě
Nahoru

Butik Baldinini v Široké ulici slavnostně otevřel za účasti Gimmiho Baldinini

Celosvětově známá a proslulá italská značka Baldinini, která doslova uhranula své zákazníky díky špičkovému řemeslnému zpracování obuvi, otevřela butik v Široké ulici 11 v Praze 1, který prošel rapidním zvětšením a změnou designu. Slavnostního otevření se zúčastnily nejen osobnosti ze světa šoubyznysu i byznysu, ale také pan Gimmi Baldinini a majitelka Baldinini CZ paní Milena Stavrić Maksimović.

V České republice figuruje značka již patnáct let, čili třicet sezón, a během té doby našly své spokojené majitele tisíce párů bot, kabelek a doplňků. Tuto značku se stoletou historií si oblíbily nejen české hvězdy, ale i ty celosvětové. Mezi milovníky výrobků Baldinini patří například tenista Novak Djoković či topmodelka Claudia Schiffer. A velmi ráda je obouvala i princezna Diana.

Jsem opravdu nadšený, neboť od otevření butiku před šesti lety je vidět velký pokrok, a jsem velmi pyšný na to, že u tohoto znovuotevření mohu být. Po Paříži je butik v Praze v Široké 11 dalším, který změnil svůj vzhled na nový design Baldinini. Já velmi děkuji paní Mileně Maksimović, majitelce butiků Baldinini v České republice, jelikož i díky zvětšení a rekonstrukci se butik v Široké 11 stal jednou z vlajkových lodí mezi butiky Baldinini ve světovém měřítku.

Velice rád bych zdůraznil skutečnost, že se setkáváme v Praze, historickém městě s bohatou kulturou, jehož obyvatelé mají vytříbený vkus. A pro nás je velmi důležité, že objevili tento butik, který vždy obdivovali, a zůstávají věrni našim výrobkům a velmi rádi se k nám vrací. Tudíž butiku přeji opravdu věrné, a především nové zákazníky,“ uvedl Gimmi Baldinini.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.