Sociální sítě
Nahoru

Invelt obdaroval Radka Štěpánka

Radek Štěpánek má nového sportovce na čtyřech kolech v podobě BMWX6 M50d. Jeden z našich nejúspěšnějších tenistů již několik let jezdí vozy BMW. Díky své náklonnosti ke značce se stal oficiálním ambasadorem největšího autorizovaného dealera značky BMW v České republice,  společnosti Invelt. Svůj nový vůz převzal v pražském autosalonu ve Stodůlkách od generálního ředitele společnosti Invelt, Ing. Jiřího Jirovce.

BMW X6 je prvním Sport Activity Coupé na světě. Jedinečná kombinace sportovní dynamiky s vynikající všestranností a originálním designem z něj dělají osobitý vůz v segmentu luxusních automobilů s inteligentním systémem pohonu všech kol xDrive. Své BMW X6 si Radek Štěpánek vybral v edici M Sport. Exkluzivní divize M od BMW dává vozům ještě sportovnější projev a vzhled. Od standardních modelů se odlišuje například atraktivními 20palcovými koly z lehké slitiny s dvojitými paprsky, adaptivními LED světlomety, M sportovním koženým volantem s páčkami řazení, sportovními sedadly s elektrickým nastavováním a paměťovou funkcí. Divize BMW M je specialistou na silné sportovní vozy.  Model BMWX6 M50d akceleruje z klidu na 100 km/h za 5,3 sekundy.

Nový vůz Radka Štěpánka mu nabízí ve své výbavě širokou řadu asistenčních jízdních systémů, jako je BMW Head-Up displej, systém varování před opuštěním jízdního pruhu, ukazatel rychlostních limitů nebo například kamerový systém včetně couvací kamery.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.