Sociální sítě
Nahoru

Kožené sofa i křesla od tuzemské KTC International ohromí svou kvalitou

V nabídce společnosti KTC lze objevit opravdu vše, co má v domácnostech něco společného se dřevem. Ve vlastním závodě v Oslově u Písku totiž vyrábí interiérové i exteriérové dveře, posuvné stěny, schodiště či různé druhy obkladů. Samozřejmostí je realizace od zaměření, návrhu až po montáž objednaného díla. Kromě nábytku od renomovaných světových výrobců, které firma zastupuje a jejichž výrobky prodává ve svém show-roomu v Dejvicích, nabízí však také pod názvem „KTC Design 2012“  pro své zákazníky vysoce kvalitní a designové kožené  sedací soupravy, křesla a židle vyráběné pro KTC pod její značkou. Tuto KTC Design 2012 vlastní kolekci připravila firma u příležitosti 20 výročí vzniku a svého  působení na trhu.

Naše dveře a nábytek uspokojí jak mladou generaci, která „prahne“ po nadčasovém designu, atypickém a barevném provedení, tak generaci střední a starší  –  nabídkou tzv. „klasiky“. Výroba dveří a nábytku používá nejen masivní dřeviny tropické či evropské, ale i dýhy, jejichž výběr, nebo skladba podle fantazie a přání naplní představy každého klienta,“ říká zakladatel a majitel firmy Vítězslav Kerle.

Logickým důsledkem propojení vlastní výroby dveří s dovozem a výrobou nábytku je rozšíření činnosti společnosti. Zákazník si může objednat vybavení celého interiéru bytu, rodinného domu, developerských projektů, komerčních prostor určených pro veřejnost jako jsou hotely, restaurace či kasina, a to včetně návrhu designéra či architekta. Za skvělý design svých výrobků i řadu inovací získala firma KTC International a.s nejedno ocenění, například Stříbrný Jehlan – Brno 2002 a 2003 či Cenu novinářů za zahraniční design. Výsledkem jejího mezinárodního působení je prestižní cena XIV. International Europe Award for Quality.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.