Sociální sítě
Nahoru

Kuličkovým perem roku disponuje Porsche Design

Veletrh Paperworld 2013 rozdával ocenění nejlepším hráčům světa psacích per a to hned v pěti kategoriích, o jejichž nominacích každoročně rozhoduje asociace profesionálů International Stationary Press Association (ISPA). Letošnímu ročníku vévodilo kuličkové pero P’3115 LaserFlex Ballpoint Pen ze stáje německého puristy Porsche Design a získalo vytoužené ocenění „Product of the year“ v kategorii nejlepšího psacího náčiní veletrhu.

Hlavními kritérii byl nejenom nepřehlédnutelný design, ale také dostupnost a vysoká úroveň zpracování propojená s vývojem. K výrobě tohoto pera bylo využito hned několik moderních technologií, jako například využití moderních laserů při opracování detailů. Ocelové díly pera P’3115 LaserFlex se totiž dokáží jemně rozpínat či naopak stlačovat, a to v závislosti na tlaku zápěstí při psaní. Tento systém zajišťuje vždy přiměřený tlak s dostatkem inkoustu na kuličku v hrotu pera.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.