Sociální sítě
Nahoru

Carl F. Bucherer má rozhodně co nabídnout

Ačkoliv Carl Friedrich Bucherer založil firmu před více než 120 lety, tato značka zůstala ve výlučném vlastnictví rodiny zakladatele. Po generace si značka Carl F. Bucherer takto zachovává vysokou kvalitu, která je založena především na obchodních zkušenostech a poctivém hodinářském a šperkařském řemesle.

Z nabídky značky Bucherer si vybere opravdu každý. Rozhodovat se lze mezi čtyřmi zcela odlišnými kolekcemi: Patravi představují technologické vůdčí postavení s progresivní estetikou, Manero hodinářskou odbornost s moderní klasikou, dámské Alacria skutečný hodinářský klenot a Adamavi, které reprezentují nadčasovou jednoduchost a mechanickou spolehlivost. Celou kolekci hodinek si je možné prohlédnout a dokonce i zakoupit v českém rodinném klenotnictví Altman v Praze na Václavském náměstí a nově také v Plzni nebo případně v Chebu.

Koncepce hodinek Adamavi zdůrazňuje osvědčené hodnoty. Základ tvoří klasický vzhled. Vzhledem k tomu, že všechny modely v této řadě se vyznačují nadčasovou jednoduchostí a mechanickou spolehlivostí, jsou víc než jen chronometry. Bez nadsázky se mohou stát hodinkami na celý život. Jejich atraktivní nadčasový vzhled přečká krátkodobé trendy.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.