Sociální sítě
Nahoru

Kapela Depeche Mode zapracovala spolu se značkou Hublot na dalších hodinkách

V březnu tohoto roku skupina Depeche Mode a hodinářská značka Hublot představili svůj nový společný plán. Rozhodli se totiž pomoci neziskové organizaci „Charity: water!“. Hlavní „hrdinkou“ projektu je pitná voda a její dodávání do zemí rozvojového světa. Tento jedinečný záměr se uskuteční v rámci turné Depeche Mode 2013-2014, Delta Machine Tour. A právě pro tuto příležitost také vznikla speciální edice keramických hodinek s názvem Big Bang Depeche Mode, jež bude limitována 250 kusy. Část zisku z prodeje každých hodinek poputuje přímo na podporu zmíněného neziskového projektu.

Hodinky The Big Bang Depeche Mode budou představeny společně s novou mezinárodní kampaní Hublot v době, kdy začne letní turné skupiny Depeche Mode. Není to však poprvé, kdy Depeche Mode a Hublot spojili své síly, aby tak pomohli dobré věci.  Už v roce 2010 se jim podařilo získat finanční prostředky do fondu organizace Teenage Cancer Trust – zorganizovali koncertní show v Londýnské Ryoal Albert Hall a uspořádali unikátní aukci. Bylo vydraženo 12 exkluzivních modelů hodinek, každý kousek byl jedinečný a inspirovaný jedním z 12 alb Depeche Mode. Spolu s hodinkami jejich nový majitel získal digitální verzi daného alba, zlatě rámované CD a podepsané fotografie.

V letošním roce jejich spolupráce opět přinesla ovoce. Tentokrát značka Hublot a skupina Depeche Mode společně pomáhají projektu s názvem charity:water. Jejich cílem je dodávat pitnou vodu do oblastí rozvojových zemí celého světa. Téměř 800 milionů lidí (1 z 9 na celém světě) nemá přístup k nezávadné pitné vodě. K dnešnímu datu tato organizace financovala již více než 8100 „vodních“ projektů, poskytuje přístup k čisté a bezpečné pitné vodě více než 3,2 milionu lidí ve 20 zemích. Hublot a Depeche Mode chtějí jejich snahu podpořit.

Martin Gore, kytarista a textař a skladatel písní skupiny Depeche Mode, říká: „Organizaci charity:water jsem znal již dříve a také je už delší dobu podporuji. Jsem nadšený, že se naše kapela rozhodla na celé věci podílet. Pomůžeme oblastem celého světa, které se potýkají s nedostatkem pitné vody.

Jean-Claude Biver, předseda představenstva Hublot, k této nové spolupráci dodává: „Bez vody není život! Voda je synonymem života a měla by být tedy dostupná pro všechny lidi na celé planetě. Proto jsme rozhodli tomuto projektu pomoci. Sdílet vodu znamená sdílet život a lásku.“

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.