Sociální sítě
Nahoru

Nebojte se v létě ukázat krásný krk a dekolt

Řada ND Cell byla vyvinuta speciálně pro tenkou pokožku krku a dekoltu. Ucelená řada obsahuje krém pro každodenní použití, masku určenou i pro domácí péči a speciální sérum, které je určeno pro aplikaci pomocí mikrojehličkování, které provádí lékař.

Vysoce hydratační krém je účinný zejména při použití společně s dermaválečkem. Chrání a zklidňuje podrážděnou pokožku. Díky svému speciálnímu složení působí intenzivně proti vráskám a zanechá pokožku výrazně hebkou. Po domácím mikrojeličkování je možné použít vysoce hydratační peptidovou masku, která je také k prodeji pro domácí použití.

Cena krému je 1500 Kč za 50ml a . V Dermitage, tedy v pražské Železné ulici 14, ale v rámci uvedení produktu na trh bude nabízen tento krém po absolvování mikrojehličkování krku jen za 950 Kč a 1 peptidová maska za 350 Kč.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.