Sociální sítě
Nahoru

Letošní BaselWorld přilákal i rockové hvězdy

Na stánku extravagantního hodináře Yvana Arpy je vždy čím se bavit. Zatímco na lednové výstavě Geneva Time Exhibition, v rámci které se prezentují nezávislí hodináři a malé ateliéry, uvedl svůj modifikovaný motocykl, v Basileji, respektive na největší hodinářské a klenotnické výstavě světa, překvapil jedinečnou kolekcí. Jeho nejnovějším přírůstkem jsou hodinky ve tvaru hlavy kytary. Jejich jméno navazuje na předchozí kolekci Son of Gun a nese jméno Son of Sounds.

Pod značkou ArtyA jej bylo možné najít ve stanové hale nazvané Palace, kde si jej našel také slavný bubeník kapely Kiss. Eric Singer sáhl okamžitě po černém unikátu se skokovou indikací hodin a chronografem, které nosí i sám Arpa, i když on na nich má britskou vlajku – proslulý Union Jack. Za vývojem strojku stojí údajně ateliéry Concepto a SC2, což dokazuje, že hodinky patří opravdu do elitních řad a jejich cena bude úměrně vysoká.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.