Sociální sítě
Nahoru

Victoria’s Secret na pražském letišti

Společnost AELIA Czech Republic otevřela na Letišti Václava Havla novou prodejnu Victoria’s Secret Beauty & Accessories. Jedná se o vůbec první oficiální prodejnu této značky v České republice.

Prodejna typu  Beauty & Accessories nabízí zejména široký výběr nejprodávanějších kosmetických výrobků, včetně oceňovaných parfémů VS Angel, Victoria’s Secret Bombshell a SLT Noir Tease. Nechybí ani novinky, jako například VS Angel Gold a oblíbená parfémovaná řada tělové péče VS Fantasies.

Kromě toho se zákazníci mohou těšit na unikátní kolekci doplňků, navrženou a prodávanou exklusivně v prodejnách typu Beauty & Accessories. K mání jsou tu nejen skvělé dárky, ale i kompletní vybavení pro všechny, kteří chtějí být styloví i na cestách. Vybírat mohou ze široké nabídky značkových kosmetických kufříků, luxusních peněženek i obalů na pasy. I ty nejnáročnější zákazníky pak uspokojí designová a zároveň účelná řada cestovních zavazadel všech velikostí, kabelek, aktovek, tašek a taštiček.   

Na první pohled zaujme také design samotného obchodu, který je velmi moderní a zároveň navozuje pocit luxusu. Interiér je vyzdoben černobílými fotografiemi módních ikon, spojených s VS, nechybí nástěnná obrazovka, na které běží inspirativní módní přehlídky značky Victoria’s Secret. Podmanivou atmosféru pak ještě umocňuje decentní nasvícení.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.