Sociální sítě
Nahoru

Sedmkrát skládané kravaty Antorini

Není nic horšího, než špatně uvázaná kravata, a to navíc ze špatného materiálu. O člověku totiž na první pohled dokáže leccos prozradit, stejně jako boty, hodinky nebo pásek, do jehož dvou třetin spony by zmíněná kravata měla dosahovat. Moderní muž navíc volí dle obleku a příležitosti také vhodný uzel, a to ať už se jedná o tradiční Křížový uzel, Manhattan nebo zřejmě nejpoužívanější Windsorský uzel či jeho poloviční verze. A po jakých značkách tedy sáhnout? Doporučujeme osvědčené luxusní výrobce, jako Hermés, Burberry, Davidoff a nebo právě exkluzivní Antorini.

Kravaty Antorini, s cenovkou 3 025 Kč, představují vysokou prestiž i záruku mimořádné kvality. Jsou vyráběny tradičním rukodělným zpracováním přímo v italské Neapoli a na výrobu jediné kravaty je zapotřebí opravdu velkého množství kvalitního hedvábí, a to celý metr čtvereční! Proces výroby je tedy daleko složitější, než u jakýchkoli běžně dostupných vázanek. Již při prvním dotyku lze pocítit markantní rozdíl. Kravaty jsou navíc sedmkrát ručně skládané a navíc ručně šité! Překrásná mistrovská práce.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.