Sociální sítě
Nahoru

Tajemství dlouhověkosti v Planet Zen

Planet Zen, přední pražské wellness studio specializované na autentické asijské procedury, představuje tým ajurvédických expertů ze samotné kolébky ajurvédy, indické Keraly. Nyní je možné v Planet Zen vyzkoušet umění mistrů této 5000 let staré indické medicíny těla a mysli. Ajurvéda, která je často nazývána „matkou všech léčebných systémů“, je v Planet Zen praktikována týmem expertů pod vedením pana Jamese Rockyho, který pochází z jihoindické Keraly. James Rocky stejně jako ostatní terapeuti čtyřčlenného týmu převzali své umění především od svých rodin a mistrů a jsou držiteli certifikace ve svém oboru.

Klienti mohou v Planet Zen vyzkoušet speciální programy se zaměřením na imunizaci, očistu či omlazení organizmu. Součástí programu je konzultace a tzv. „pulzová diagnóza“ (vedená panem Jamesem Rockym), snídaňový rituál individuálně sestavený a respektující přirozenou energii klientů, jóga & meditace a samozřejmě individuálně sestavený plán léčebných terapií a masáží. Na závěr klienti obdrží individuálně sestavený program s doporučením optimálního stravovacího a denního životního režimu. „Přenesení našeho umění za hranice kolébky ajurvédy, Keraly, je pro nás součástí životního poslání a jsem rád, že i v Praze můžeme pomoci k životu v harmonii,“ řekl James Rocky, hlavní expert ajurvédického týmu Planet Zen.

Ajurvéda je 5000 let stará indická medicína těla a mysli. Jedná se o nejstarší zachovalý léčebný systém na světě skládající se z jednotlivých unikátních systémů výživy, cvičení, bylinné terapie, relaxace, meditace, pročišťování organizmu, aromaterapie a masáží. Světová zdravotnická organizace (WHO) uznává ajurvédskou medicínu jako účinný medicínský systém. Hlavním principem ajurvédy je život v souladu s vlastní konstitucí a přírodními zákony.

Pražský Planet Zen je luxusní wellness studio specializované na autentické asijské masáže a procedury. Své služby poskytuje již od roku 2006 a patří mezi přední wellness studia u nás. Planet Zen poskytuje relaxační, ozdravné a omlazující procedury prostřednictvím týmu certifikovaných terapeutů z Thajska, Bali, Jávy, Srí Lanky a Indie.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.