Sociální sítě
Nahoru

Toshiba oznámila exkluzivní partnerství s Man of Steel

Toshiba dnes oznámila marketingové partnerství s netrpělivě očekávaným letním titulem Man of Steel od Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures. V rámci této spolupráce spouští Toshiba od května marketingovou kampaň, která zahrnuje aktivity v obchodních řetězcích a poutavý program na sociálních médiích. Zákazníci společnosti Toshiba budou mít také možnost vyhrát zážitek, který nelze koupit za peníze. Jedn šťastný pár z České republiky získá životní příležitost účastnit se evropské premiéry snímku na Leicester Square v Londýně a fanoušci na Facebooku budou mít možnost zúčastnit se exkluzivního promítání předpremiéry.

„Man of Steel“ uvede Warner Bros. Pictures ve spolupráci s Legendary Pictures, Syncopy Production a Zack Snyder Film. Snímek bude promítán ve 3D a 2D ve vybraných kinech a IMAX a jeho uvedení je naplánováno na 14. června 2013.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.