Sociální sítě
Nahoru

Casa Serena bude hostit soukromý turnaj

Mílovými kroky se blíží další ročník prestižního soukromého golfového turnaje Casa Serena Golf Cup 2013, který se bude konat již po čtvrté. Tato nevšední společenská událost se odehraje tradičně v exkluzivním golfovém areálu Casa Serena v Roztěži u Kutné Hory, který obvykle není přístupný veřejnosti. Během celého turnaje budou k dispozici golfoví trenéři a dokonce i doprovodný program pro děti hráčů.

Hlavní cenou na hole in one budou luxusní švýcarské hodinky značky Frederique Constant, která je populární díky svému klasickému vzhledu nejenom mezi golfisty, ale také mezi milovníky automobilových veteránů a vyznavači tradičního jachtingu. Šťastlivec, kterému se hole in one podaří si odnese model Manufacture Tourbillon Grand Feu v růžovém zlatě, jehož hodnota dosahuje 1 milionu korun. Hodinky patří mezi nejlepší modely této rodinné manufaktury a jejich smaltový číselník nabízí průřez, kterým odhaluje pohled do platformy regulující působení gravitačních sil na přesnost tohoto mechanického zázraku.

Na turnaji nebude chybět ani přední český magazín Top Class , který je jedním z partnerů celého turnaje, po jehož skončení se na jeho stránkách bude moci dočíst více o jeho průběhu, vítězích a celé atmosféře, kterou setkání společenské smetánky a majitelů luxusních společností přináší.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.