Sociální sítě
Nahoru

V Pánské pasáži otevřel obchod Luxury Office

Obchod s luxusními kancelářskými doplňky Luxury Office otevřel své prostory v Pánské pasáži. Zaměřuje se hlavně na psací pera, diáře a další kancelářské doplňky, jejichž výroba je založena na vysokém podílu ruční práce. „V České republice stále více zákazníků hledá kvalitní a stylové vybavení do svých kanceláří a domácích pracoven. Nejedná se ovšem jenom o cizince, ale také o právníky, auditory či manažery. Nabídka je v České republice ve srovnání s jinými evropskými státy malá, a to chceme změnit,“ říká Martin Hamšík, obchodní manažer obchodu.

Součástí sortimentu nově otevřeného obchodu jsou psací pera značky Aurora. Jedná se o italskou rodinnou firmu, jejíž tradice sahá do roku 1919 a dodnes vyrábí pera v Turíně. Luxury Office je oficiálním zastoupením této značky v České republice. „Značka Aurora v poslední době otevřela prodejny například v Turecku, Rumunsku nebo v Honkongu a nadále hodlá expandovat. To jen dokládá trend, že o kvalitní psací pera je zájem, což vychází i z našich dřívějších zkušeností, kdy jsme pera Aurora prodávali pouze na našem e-shopu,“ doplňuje Hamšík. Psací pera Aurora jsou známa také díky modelu Aurora Diamond, který je nejdražším perem na světě. Ročně je vyroben pouze jeden kus, jehož cena je 1 milion Euro. Aurora Diamond je možné objednat také v prodejně v Pánské pasáži.

Kromě psacích per nabízí obchod například děrovačky, sešívačky nebo ořezávátka španělské značky El Casco, ručně vyrobené diáře Treuleben & Bischof nebo pořadače značky Pardo. „I Češi si začínají uvědomovat, že při obchodních či jiných pracovních jednáních je důležitý první dojem. První dojem není postavený jenom na obleku s kravatou, ale důležité jsou také detaily. Manažer s reklamním blokem a propiskou nevypadá reprezentativně,“ komentuje Hamšík.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.