Sociální sítě
Nahoru

Vůně pro nezapomenutelné noci

Světoznámou italskou módní značku Baldinini proslavila zejména unikátní, designová a skvěle propracovaná obuv. Obrovskou popularitu si ale získaly také doplňky značky Baldinini jako kabelky, sluneční brýle, parfémy a produkty péče o tělo. Parfémy Baldinini mají svůj jedinečný styl, přitažlivost a půvab. Pro kouzelné noci je tu elegantně svůdná vůně pro ženy Or Noir.

Parfém Or Noir je fascinující vůně. Vášnivá a intenzivní, ovocně květinová, ale přitom nepostrádající mystérium a hloubku ženské duše. Napoprvé ucítíte nádherný závan květů pomerančovníku smíchaný s podtóny čerstvého ovoce, jablek, hrušek a broskví. V druhém plánu se vám vkrade do mysli vůně frézií a jasmínu. Ale v třetím plánu rozezní ty nejtajnější zákoutí vaší duše neodolatelná vůně pižma, kokosu a ambry. Ačkoliv právě ambra dodává parfému sladkou vůni směsi pryskyřic, dřeva a koření, Or Noir není přeslazená, ale v konečku příjemně medová. Neuvěřitelné!

Jistě na první pohled uchvátí také design parfému Baldinini Or Noir. Lesklý černý flakón parfému má sice ostré hrany a přesné linie obdélníku. Zakončen je však zářivě zlatým rozprašovačem ve tvaru válečku, který s temně noční základnou flakónu dokonale kontrastuje.

Parfém Or Noir je dostupný ve dvou verzích obsahu – 40 a 75 ml. Vůni Or Noir doplňuje ještě parfémovaný sprchový gel. Všechny doplňky Baldinini včetně parfémů bude možné pořídit v buticích Baldinini v Široké ulici 11 a v Havířské 3 v Praze.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.