Sociální sítě
Nahoru

Nikon započal spolupráci s módním návrhářem J. W. Andersonem

Nikon a známý britský návrhář Jonathan William Anderson spojili své síly při tvorbě luxusní kožené fotobrašny, která byla vytvořena pro štíhlý a stylový systém fotoaparátů Nikon 1. Výsledný výrobek si bere inspiraci z klasických fotobrašen ze čtyřicátých let minulého stolení a obsahuje Andersonův charakteristický androgynní styl. Brašna v provedení unisex je tak stejně všestranná jako samotný systém Nikon 1 a nabízí prostor pro fotoaparát a více než jeden z výměnných objektivů systému. Jde o první spolupráci společnosti Nikon s módním domem.

Díky kombinaci tradičně zpracované kůže s univerzální moderností odráží tato brašna technologickou tradici a špičkový design, které jsou charakteristickým znakem fotoaparátů řady Nikon 1, například modelů Nikon 1 S1, Nikon 1 J3 a Nikon 1 V2.  K dispozici bude pouze 400 brašen limitované série, které budou nabízeny ve čtyřech barvách – černé, bílé, modré a oranžové – a budou dostupné po omezenou dobu v on-line internetovém obchodě Nikon Store v ceně 2 590 Kč.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.