Sociální sítě
Nahoru

Eye love Prague náročným cestovatelům

Cestujete na dovolenou z pražského Letiště Václava Havla a zapomněli jste doma sluneční brýle? Žádný problém! Stačí navštívit prodejnu se zajímavým názvem i sortimentem. Obchod Eye love Prague, jak již naznačuje název, který je zároveň slovní hříčkou, se specializuje na brýle. Ne na ledajaké brýle, ale na sluneční brýle nejznámějších světových značek. Prodejna nabízí nejširší nabídku slunečních brýlí Dior, Cartier, Bvlgari,Prada, Gucci, Chloé, Marc Jacobs, Tom Ford, Burberry, Versace, Guess, Dolce & Gabanna, Fendi, Roberto Cavalli, Ray Ban, Oakley, Maui Jim a Tod’s.

Obchod na Terminálu 1 pražského letiště je první prodejnou nového konceptu firmy AELIA. Prodejnu na Terminálu 1 doplňuje pobočka Eye Love Prague na Terminálu 2, jako „shop in shop“ v rámci prodejny AELIA Duty Free. V budoucnu se budou moci cestující setkat s podobnými prodejnami i na mnoha dalších letištích po celém světě, na kterých společnost AELIA provozuje své Duty Free obchody.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.