Sociální sítě
Nahoru

Čokoládový Vertu Signature S Pure

Kolekce telefonů Signature je určena náročným jedincům, kteří vyžadují vždy jen to nejlepší. Nejnovější model této řady je Signature S Pure Chocolate. Tělo telefonu je vyrobené z nerezové oceli s PVD povlakem a je zdobené safíry. Polštářek telefonu je keramický. Modelu dominuje elegantní hnědá barva.

Základním prvkem přední části telefonu je safírový displej. Safírové sklo se taví déle než dva týdny v peci o teplotě 2000°C. Takový povrch je téměř nemožné poškrábat a je tak tvrdý, že pouze nástroje s diamantovými hroty jej mohou rozříznout, zbrousit a naleštit. Patentovaná klávesnice z ložisek broušených rubínů obsahuje 4,75 karátů, tlačítka jsou vsazena na své místo jako pravý šperk.

Rubínová ložiska pod klávesami se pohybují po povrchu z pravého safírového křišťálu tak lehce, že díky vynikajícímu uspořádání se žádná část kovové klávesy nedotkne safírového povrchu telefonu. Díky tomu nedochází k žádnému tření a opotřebení. Naopak, můžete zažít to nejexkluzivnější kliknutí na světě. „Předností telefonu Signature je, že využívá funkčnosti k vytvoření nádherné formy,“ říká Frank Nuovo, hlavní designér Vertu.

V dílně v Anglii je každý telefon řady Signature sestaven ručně jediným řemeslníkem, kterému trvá mnoho let, než dosáhne potřebné kvalifikace. Každý telefon je jménem řemeslníka, který jej sestavil, podepsán. Všechny melodie a vyzvánění telefonů Signature pocházejí z díla slavného hudebního skladatele Daria Marianelli, držitele ocenění filmové akademie, který je zkomponoval exkluzivně pro Vertu. Hudba vyzváněcích tónů byla nahrána Londýnským symfonickým orchestrem se sólovými výstupy Andrea Griminelliho, jednoho z nejznámějších světových flétnistů. „Asi ještě nikdo nenapsal koncertní hudbu určenou pro vyzváněcí tóny telefonu, potom ji nahrál s jedním z nejlepších orchestrů na světě, aniž by byla uveřejněna na webových stránkách po celém světě. Takové výzvě se zkrátka nedalo odolat,“ říká sám autor Dario Marianelli.

Telefony Signature, s cenovkou 338 000 Kč, se staly průkopníkem ve využívání unikátní služby Vertu Concierge, kde si zákazník pomocí jednoho tlačítka vyhledá služby odpovídající jeho životnímu stylu a objeví nové zážitky.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.