Sociální sítě
Nahoru

Linie chytrých televizorů Toshiba se rozšiřují

Slunce, krásné počasí a vlahá zahrádka neobyčejné restaurace Rest v pražském Podolí pravidelně vábící kolemjdoucí vůní rožněných jehňat a selat odsvědčili českou premiéru nových designů televizorů Toshiba. Doménou nové řady HD LED televizorů s označením W4, L4, L6 a L7 však není jen osobitý vzhled zapadající do nového designu televizorů Toshiba, ale také skutečnost, že jsou.televizory jsou snadno rozpoznatelné podle jemných prvků, jako je kulatý zářící indikátor pohotovostního režimu, zaoblené rohy nebo tenká noha i podstavec. Luxusní vhled zvýrazňuje úzký rámeček a velmi malá tloušťka těchto nových řad televizorů, díky čemuž pak snadno zapadnou do jakéhokoli interiéru.

Uvedením svých zbrusu nových Smart televizorů řad W4, L4, L6 a L7 navíc Toshiba propaguje svůj nový přístup k televizní zábavě u televizorů připojených k internetu. Pod označením Cloud TV nabízí plné využívání inteligentního přístupu k obsahu, jeho vyhledávání a doporučování stejně jako sdílení na sociálních sítích. Všechny uvedené řady přicházejí ve verzích s matným či lesklým černým povrchem a v širokém rozsahu úhlopříček obrazu – od 81 cm (32″) až do 146 cm (58″). Pro zajímavost – jejich prodej bude zahájen už během několika týdnů.

Rozhraní Toshiba Cloud TV je navrženo tak, aby si mohli uživatelé snadno a intuitivně najít mezi nabízenými službami svou cestu. Jednoduchost a sjednocený styl uživatelského rozhraní je klíčovou součástí nového, jednotného přístupu společnosti Toshiba k designu televizorů. Fyzické prvky televizorů se prolínají s celkovým dojmem uživatele. Toto nové rozhraní umožňuje přístup ke klíčovým funkcím televizoru, jako je například webový prohlížeč Oper Browser, technologie Intel WiDi, nebo k vašim televizním nahrávkám. Kromě toho, že umožňuje přístup k vašemu lokálnímu úložišti přes USB port, podporuje také DLNA zařízení ve vaší domácí síti.

Cloud TV také umožňuje uživatelům pohodlně pracovat s obsahem z mobilních zařízení1. Portál disponuje několika sociálními televizními službami – od rodinného kalendáře až po posílání osobních zpráv nebo živých tweetů o nejžhavějších televizních pořadech na internetu. Nebo se můžete jednoduše dozvědět, na co se ostatní uživatelé právě dívají.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.