Sociální sítě
Nahoru

Byznys a zábava v jednom: Toshiba Qosmio X70

Toshiba se rozhodla upevnit svou neoblomnou pozici v oblasti moderních, vysoce výkonných notebooků. Myslí na hráče i filmové nadšence a na podzim uvede nový špičkový notebook Qosmio X70. Tento stroj je zaměřen na náročné uživatele, kteří chtějí nejvyšší výpočetní výkon, absolutní plynulost her, kvalitní obraz i zvuk a co nejširší možnosti připojení.

Nové Qosmio X70 je zkonstruováno z nejlepších komponent s nejmodernějšími technologiemi, které jsou dnes k dispozici, navíc má velký full HD displej s úhlopříčkou 17,3“ (43,9 cm). Tento notebook je ideální náhradou za jakýkoli výkonný stolní počítač. S tak výkonnými komponenty, jako je nejnovější generace procesorů Intel Core a dedikovaná grafika Nvidia GeForce GTX 770M se 3 GB GDDR5 paměti, zvládne Qosmio X70 snadno zpracovávat i několik náročných úloh najednou. Dokonce i nejrychlejší hry a akční scény jsou plynulé a jasně zřetelné díky rychlým dobám odezvy displeje (pouhých 8 ms). S optimálním výkonem grafické karty splňuje tento stroj také všechna kritéria pro nasazení všude tam, kde je hlavní prioritou tvorba obsahu, jako je střih videa a úprava fotografií.

Mezi další špičkové parametry nového Qosmia X70 patří velkorysá disková kapacita až 3 TB (dvě pozice pro pevné disky) a ultrarychlý 256GB SSD disk mSATA. Tato kombinace podpořená až 32 GB paměti RAM přináší téměř okamžité spouštění i nejnáročnějších aplikací a multimediálních souborů a umožňuje hladký běh mnoha vysoce náročných výpočetních operací najednou, stejně jako rychlý start operačního systému.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.