Sociální sítě
Nahoru

Vtiskněte svému domovu duši s interiérovým studiem Comeinterior

Jak chcete strávit svůj život? Musí být smysluplný, samozřejmě, ale měl by být také krásný, tak aby vaše duše i tělo bylo s tímto světem v harmonii. Vždyť krása patří k základním lidským hodnotám. Zhmotnit krásu ve vašem domově či kanceláři vám pomůže interiérové studio Comeinterior.

Kvalitní, praktický a krásný interiér znamená pro každého něco jiného, každý má svou představu. Na cestě od této konkrétní představy k realitě se můžete opřít o Jitku Horákovou, majitelku interiérového studia Comeinterior. Ta se svým týmem profesionálů vtiskne vaší vile, bytu, kanceláři či hotelu osobitý charakter podle vašich představ. „Je to pro mě radost, když se potkám s lidmi, kteří vědí, co chtějí a já jim mohu jejich sny splnit. Často je to tak, že lidé mají svou představu, viděli něco na cestách, ve filmu, a teď neví, kde to přesně najít. A já jim to nabídnu. Ten okamžik štěstí, když jim ukážu přesně to, co chtěli… Někdy se naopak stane, že si klienti představují obecně jen nějaký směr a pak společně hledáme jeho naplnění. Je to tvůrčí práce, na jejímž konci máme všichni radost ze společného díla,“ říká Jitka Horáková. Interiérové studio Comeinterior vám na klíč zařídí celý interiér, vyřeší s vámi nejmenší detaily, od nábytku přes tapety, garnýže, záclony, koberce až po výmalbu a dekorativní prvky jako jsou fabiony. Různé styly orámování stropů, vchodů a dalších trojrozměrných dekorací od renesance, baroka, po modernu, doplňuje stejným designem dalších prvků interiéru. V nabídce studia lze objevit i firemní šicí dílnu, která za příznivé ceny promění vzdušnou organzu v pohádkové záclony či kvalitní potahovou látkou sjednotí náladu místností.

Studio Comeinterior má ve své nabídce sortiment více jak 30 značek jako je Ralph Lauren, Christian Lacroix včetně naprosto luxusních jako jsou tapety a látky firmy Sahco, jejíž dekory milují lidé na celém světě. Sahco dodá vašemu domovu nezaměnitelnou atmosféru díky kvalitnímu zpracování a nezaměnitelným dekorům. Jako jediná firma Comeinterior zastupuje značku Foresti Home. Samozřejmostí je vysoce kvalitní nábytek jako je například značka Mobilfresno či neuvěřitelně pohodlné švýcarské postele Elite vyráběné na míru. Studio Comeinterior je jejich jediným dodavatelem na český trh. Pokud máte svůj domov již zařízený a jen vás zaujme čalounění či tapeta v naší nabídce, s radostí studio přijme jen dílčí zakázku.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.