Sociální sítě
Nahoru

70 palců křišťálově čistého obrazu v elegantním kabátě

Televize Sharp AQUOS LED 3D LE747 (75 000 Kč) s úhlopříčkou 177 cm dokáže proměnit každý obývací pokoj v kino. Využívá nejnovější technologii zpracování obrazu při zachování přijatelné ceny a vysoké energetické šetrnosti. Televize je nově dostupná i na českém trhu.

Sharp LE747 je pro své uživatele zajímavá zejména kvalitou obrazu, věrností barev, vynikajícím kontrastem a plynulým obrazem i při těch nejrychlejších akčních scénách. To vše je doplněno panelem X-GEN a rozlišením Full HD se zobrazováním snímků v režimu 100 Hz s dalšími filtry přispívajícími ke kvalitě zobrazení. 70palcová obrazovka zprostředkovává obraz v životní velikosti. Sledování jakéhokoliv 2D nebo 3D filmu či sportovního přenosu se tak mění na jedinečný zážitek. Díky svým funkcím, dvoujádrovému procesoru a nové úvodní obrazovce lze Sharp AQUOS LED 3D LE747 nazvat skutečným multimediálním centrem. Prostřednictvím platformy AQUOS NET+ mají uživatelé přístup k různým aplikacím, např. “video na vyžádání” a individuálním knihovnám médií. Díky otevřenému prohlížeči mohou majitelé nové TV Sharp využívat neomezeného přístupu na internet. S použitím speciálních aplikací pro platformy iOS a Android lze tuto televizi ovládat pomocí smartphonu nebo tabletu, včetně bezdrátového přehrávání fotografií, hudby a filmů.

Přístup k digitálnímu pozemnímu vysílání zajišťují HD tunery DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2. Televize je rovněž vybavena přehrávačem fotografií, videa a hudby z USB disku nebo DLNA serveru v rámci domácí sítě. Přístroj splňuje kritéria energetické účinnosti třídy A+.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.