Sociální sítě
Nahoru

Jedinečné hodinky a klenoty dorazí na výstavu do Průmyslového paláce

Luxusní hodinky v hodnotě bytu nebo šperky v ceně osobního automobilu. Přesně takové exkluzivní zboží v hodnotě desítek milionů korun bude k vidění v Průmyslovém paláci na výstavě Hodiny a klenoty 2013 od 19. do 21. září na Výstavišti v pražských Holešovicích. Prodejní výstava letos nabídne opravdu lákavou přehlídku toho nejlepšího zboží. Tak například přední český hodinář Luděk Seryn, jehož profil přináší aktuální vydání magazínu Top Class, představí své hodinky Imperátor, což jsou nejdražší hodinky vyrobené v Čechách a na trh uvedené právě s pomocí portálu iLuxus.cz. Tento skvost ze 14karátového zlata a blyští se 56 brilianty a jejich hodnota dosahuje 1 900 000 korun! Na výstavě tyto hodinky osobně představí jejich autor, mohelnický hodinář a zlatník. Rozhodně si nenechte ujít samostatnou expozici exkluzivních hodinek ze zahraničí. Ve Střední hale Průmyslového paláce se budou společně prezentovat značky zastoupené firmami Hodinářství Bechyně (Longines, Tudor, Tissot, Carl F. Bucherer, Zannetti), RACIO, Export-Import-Consulting (TAG Heuer, Raymond Weil) a Hubert Schediwy & Syn (Vulcain, Armin Strom, Schwarz Etienne, Nivrel). Součástí expozice luxusních značek bude i instalace určená skutečným audiofilům. Brněnské Studio Jasyko totiž přiveze 80 palcový LCD televizor Sharp LC-80LE857E v hodnotě přesahující 200 000 Kč. Právě na úhlopříčce přesahující dva metry budou k vidění hodinářská videa, spoty a dokumenty slavných značek na výstavě přítomných. O zvuk se postarají reprosoustavy B&W 803 Diamond v hodnotě 213 980 Kč za pár. Ty vycházejí z prestižní řady 800 známé anglické firmy Bowers & Wilkins a jak již název napovídá, jednou ze zvláštností těchto reprosoustav je diamantová membrána vysokotónového reproduktoru, potažená platinou! Špičková bude i doplňková elektronika od japonského výrobce Denon, jenž má v oboru více než 100letou tradici, dokáže, že lze spojit nejnovější technologie v elegantním balení. Vše provedeno s doslova hodinářskou přesností, a to ať už je řeč o blu-ray přehrávači Denon DBT-3313UD (20 990 Kč) či zesilovači Denon PMA-2010AE (57 490 Kč). Hodna obdivu bude též expozice společnosti Elton Hodinářská, ve které bude představena aktuální nabídka hodinek Prim a Prim Manufacture 1949. Pod názvem „Prim v běhu času“ bude na jednotlivých exponátech představena historie novoměstského hodinářského závodu. Mimo jiné budou vystaveny čs. hodinářské legendy Spartak, Orlík, Diplomat, prototyp hodinek Elton, letecké Prim Automatic, palubní hodiny používané do stíhacích letadel MIG a tanků. V tomto rozsahu bude novoměstská expozice prezentována vůbec poprvé!

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.