Sociální sítě
Nahoru

Nivrel přiveze hodinky s erotickou tématikou

V rámci 22. ročníku výstavy Hodiny a klenoty na pražském Výstavišti si odbude svou českou premiéru také německá značka Nivrel. Jejím hlavním a originálním lákadlem budou hodinky s erotickou tématikou. Unikátní kusy, zhotovené tedy v jediném exempláři, mají ve světě hodinek své čestné místo již celá staletí, jen některé značky však v jejich produkci pokračují. Nivrel je jednou z nich. Jejich modely Eros uhranou na první pohled skulpturami vyvedenými v číselníku, jejichž zlacením dochází i k jejich nepřehlédnutí. Souložící páry navíc dotváří jedinečné švýcarské strojky ETA (2892-A2) se speciálními moduly pětiminutové repetice. 42mm ocelové pouzdro ukrývá ve svém nitru strojek skeletovaný k nepoznání. Zatímco ručně dekorovaný rotor zajišťuje chod hodinek, o indikaci času se starají dvě základní centrálně umístěné ručky. Ty však dotváří zmíněný modul a po stisknutí tlačítka dojde i k akustické indikace času. Hodinky se totiž rozezní a odbijí po pětiminutových intervalech přesný čas. Hodinky Nivrel Eros tak dokazují, že jsou uměleckým dílem nejenom po estetické stránce, ale také praktické a muzikální.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.