Sociální sítě
Nahoru

Volkswagen Amarok Canyon na českém trhu

Již brzy se mohou čeští zákazníci těšit na první dodané exempláře robustního lifestylového pick-upu Volkswagen Amarok Canyon. Paket Amarok Canyon lze již u českých prodejců značky Volkswagen Užitkové vozy objednávat za příplatek 124 409 Kč k základním cenám modelů Amarok Double Cab Trendline s pohonem všech kol 4Motion, které začínají od 834 570 Kč s turbodieselem 2.0 TDI o výkonu 103 kW (140 k), resp. Od 891 271 Kč s motorem 2.0 BiTDI o výkonu 132 kW (180 k). Amarok Canyon je na silnici nepřehlédnutelný. Od svých sourozenců se na první pohled odlišuje kombinací atraktivního odstínu „copper orange“ s leskle černými prvky, mezi něž patří stylový rám nad ložnou plochou, rámy pod bočními prahy a zadní nárazník. Souhru kontrastních barev doplňují tmavě tónovaná krycí skla zadních světlometů, stylový kryt spodní části vozu lakovaný v barvě karoserie, černé lemy podběhů kol a nápisy „Canyon“ na dveřích a zadním víku. Speciální model Amarok Canyon jezdí na nově navržených 17“ kolech z lehké slitiny v designu „Roca“ s terénními pneumatikami rozměru 245/70 R 17. Na přání se dodávají také 18“ kola se silničními pneumatikami.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.