Sociální sítě
Nahoru

Gin pro vytříbené jazýčky

James Burrough byl typickým příkladem člověka, který svým myšlením a znalostmi získanými během studií farmacie vytvořil něco velkého – vlastní gin. Nyní se Desmond Payne ocitl ve stejném postavení, kdy díky svým dlouholetým zkušenostem a lásce k ginu vytvořil spojení dávné historie se stopami současnosti v moderním pojetí. S přesvědčením „dělat věci trochu jinak“ se z rukou Mr.Desmonda Payne – Master Distillera značky Beefeater – zrodil produkt, o němž se říká, že je inovativní, kreativní, jiný…zkrátka výjimečný. Je jím jemně destilovaný gin zlatavých tonů, kterému dodal několikatýdenní odpočinek v dubových sudech, kde předtím zrál francouzský Jean de Lillet. Kromě medového zabarvení do ginu vnesl krásný květinový charakter a plnou chuť. Každý ze sudů je ručně kontrolován a má vlastní označení. Pro trh bylo uvolněno jen omezené množství, protože každá kapka tohoto produktu si zaslouží svůj čas, než se dostane ke svému spotřebiteli. Po celosvětovém uvedení Beefeater Burrough’s Reserve na trh v červnu 2013, získal tento klenot rodiny Beefeater ginů hned několik ocenění. Tento gin s „novou tváří“ určen zejména pro konzumenty “volnomyšlenkáře“, získal zlatou medaili na International World Wine and Spirits competition a navázal tak na předchozí úspěch, kdy získal nejvyšší ocenění v super-prémiové kategorii. Beefeater Burrough’s Reserve je předně určen pro samotné popíjení tak, aby si jej každý vychutnal celou svou duší, podáván v různých typech skla při různých teplotách, krásně ale také vyzní v jednoduchých koktejlech. Co se týče servisu, ideálně k němu ladí sýry a sušené peckové ovoce jako jsou broskve, meruňky, datle či fíky.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.