Sociální sítě
Nahoru

Petra Faltýnová neobyčejně sexy při focení s novým Fordem Tourneo Connect

Nové modely Ford Tourneo a Transit Connect se představily v těchto dnech poprvé v České republice. Příležitost vidět tyto nové vozy využili nejen zákazníci Fordu, ale například i topmodelka Petra Faltýnová. V rámci exkluzivní premiéry nafotila svůdné fotky s novými modely automobilky Ford pyšnícími se nejen unikátním designem, ale i několika prvenstvími ve své třídě.

Velkou praktičnost vozů zdůraznila modelka při různých pózách, díky nimž si při focení vyzkoušela také jejich prostornost i komfort na vlastní kůži. Zároveň neváhala otestovat ani kapacitu úložného prostoru Fordu Tourneo Connect, do něhož „poskládala“ své dlouhé štíhlé nohy i s vysokými podpatky.

Oba vozy se v České republice na silnicích objeví až ke konci tohoto roku, kdy budou doručeny svým prvním majitelům, kteří si vozy objednali v rámci mimořádné nabídky. Nové Tourneo Connect lze totiž pořídit již za 326 900 Kč bez DPH ve výbavě Trend zahrnující například vyhřívané čelní sklo, rádio s USB a Bluetooth nebo manuální klimatizaci. Transit Connect je poté dostupný již za 299 900 Kč bez DPH ve výbavě Base obsahující palubní počítač, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, asistenta pro rozjezd do svahu či posuvné dveře vpravo. Nabídka platí až do konce roku a vozy je možné objednat u všech dealerů Ford.

Jedinečnost obou modelů potvrzuje získání uznávaného ocenění pro nový Ford Transit Connect, který byl na veletrhu užitkových automobilů COMTRANS v Moskvě vyhlášen dodávkou roku, když zvítězil v prestižní odborné anketě „Mezinárodní dodávka roku 2014“. Ford je historicky první výrobce, kterému se povedlo získat ceněný titul dvakrát za sebou. Oba vozy se také mohou pochlubit nejnižší spotřebou ve své třídě. Ford totiž nabízí modely mimo jiné s oceňovaným motorem 1.0 EcoBoost, se kterým se tato novinka stala nejúspornější ze všech srovnatelných automobilů poháněných zážehovým motorem. Modelová řada Ford Connect patří k nové generaci víceúčelových modelů modrého oválů. Díky tomu disponují nejmodernějšími technologiemi od systému Ford SYNC přes Active City Stop, které řidičům zpříjemní jejich cestování či ochrání celou posádku nebo přepravovaný náklad.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.