Sociální sítě
Nahoru

Hřejivý dotek kožešin

K sychravému podzimu neodmyslitelně patří dlouhé večery strávené ve společnosti rodiny a přátel, sklenka dobrého vína a v krbu plápolající oheň. Doveďte tyto chvíle k dokonalosti a zahalte se do plédů z imitace kožešin Winter home. Firma DR interier nyní uvádí do prodeje limitovanou edici Home collection 2013/14. Materiály vynikají svojí hřejivostí a jemností, snadno se udržují, jsou vhodné i pro alergiky.

Plédy se prodávají v elegantní krabici z imitace krokodýlí kůže, a jsou proto také vhodným dárkem pro vaše nejbližší. Vzory uspokojí jak vyznavače minimalismu, tak i milovníky okázalého luxusu. Ať už budou vaší volbou Chinchilla black nebo jednoduchostí vynikající sněhově bílý „tuleň“, získáte příjemnou společnost pro chladné večery.

Přijďte si vybrat do studia DR interier v Průhonicích. Více na www.latky-dusek.cz nebo na telefonu +420 776324251

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.