Sociální sítě
Nahoru

Nový butik Bell&Ross na Staroměstském náměstí

Nový boutique Bell&Ross sídlí v historické budově bývalé Pražské městské pojišťovny (postavena v letech 1899 – 1901) na adrese Staroměstské náměstí 6. S ohledem na majestátní budovu, která poskytla švýcarské hodinářské značce Bell&Ross nový domov, proměnil výrobce hodinek toto místo v moderní butik. Zachoval však krásnou vysokou klenbu i arkádové podloubí kolem oken a dveří. Oficiální otevření butiku proběhlo 25. září za účasti prezidenta společnosti Carlose Rosillo. Ujal se nejenom slavnostní řeči, ale také symbolického otevření. Značka Bell&Ross nezná ústupky a řadí se mezi výjimečné hodinky určené pro profesionály, jakými jsou piloti, astronauti, a další. Symbolem otevření tedy nebylo přestřižení pásky, jak bývá zvykem, ale odemčení kovového řetězu, který evokuje sílu, odolnost a funkčnost. Je mi velkou ctí, že zde dnes mohu oficiálně zahájit provoz tohoto butiku, který je v Evropě teprve třetím v řadě.“, říká prezident společnosti a dodává: „tento nový butik je dalším významným krokem v rozvoji a historii naší značky. Při této mimořádné příležitosti byl do Prahy dovezen zcela unikátní motocykl, jediný svého druhu, Bell&Ross Harley Davidson. Pochází z dílen oficiálního dealera, Shaw Harley-Davidson. Tato společnost je v podstatě stavitelem motorek. Provádí na nich změny na zakázku, které jsou vzhledem k pravidlům zcela legální. Shaw Harley-Davidson sídlí v Anglii a ve svém oboru se řadí mezi nejúspěšnější. Motocykl je společně se slavnostním otevřením butiku symbolem jeho úspěšného startu.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.