Sociální sítě
Nahoru

Wenger vstoupil do hokejového světa

Stejně jako Citizen v minulosti zhotovil speciální edici hodinek HC Sparta Praha, Festina spolupracuje s HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a Invicta spojila své síly s hráči, jakými jsou Petr Čajánek či Zbyněk Irgl, tak ani Wenger nemohl stát stranou. Švýcarská značka rozšířila své portfolio o jedinečné ztvárnění hodinek SeaForce s přízviskem HC Slavia Praha, které si bude moci pořídit jen 150 největších fanoušků hokejového klubu. Limitovaná edice hodinek Wenger, kterou hodinářství Koscom nabízí s cenovkou pouhých 5 390 Kč, vychází z velmi úspěšného modelu SeaForce. Ten byl předurčen milovníkům vodních sportů. Hodinky totiž disponují tradičními atributy, jakými je tyrkysová luminiscence ruček, jednosměrně otočná luneta a šroubovací korunka. Jejich maskulinní ocelové pouzdro s průměrem 43 mm navíc disponuje šroubovacím dýnkem, zajišťujícím vodotěsností do 200 m, s logem hokejového klubu. Stejně jako sešívané dresy hráčů, tak i hodinky se vyznačují charakteristickým červeno-bílým provedením. Červený silikonový řemínek je prošívaný bílou nití, bílý číselník uhrane červenou sekundovou stupnicí a hlavními indexy 3, 6 a 9, přičemž nechybí ani logo HC Slavia Praha na pozici 6 tvořící protipól loga Wenger.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.