Sociální sítě
Nahoru

První svatební veletrh nové sezóny startuje

Veletrh Svatební Expo 2013, který se bude konat 8. a 9. listopadu v hotelu Crowne Plaza Prague v Dejvicích. Slavnostně tak odstartuje svatební sezónu 2014, se kterou oslaví své teprve třetí narozeniny. Během této poměrně krátké doby se však už stačil nesmazatelně zapsat na pomyslnou mapu svatebních veletrhů. Přehledně a na jednom místě tak zde lze najít vše, co je třeba na den D připravit. V reprezentativních prostorách hotelu Crowne Plaza Prague v Dejvicích se můžete těšit na přehlídky svatebních šatů, které budou probíhat v pátek odpoledne i v sobotu dopoledne a odpoledne. Na jednom místě najdete vizážistky i kadeřníky, a to ty nejlepší odborníky ze salonů HCF. Stejně tak zde poradí, jak vybrat květinovou výzdobu, zahradní stan, pergolu, hudbu, prostě myslíme i na ten nejmenší detail. Specialitou Expa je Svatební Pendl Bus, který návštěvníky zaveze na žádané svatební lokace. Právě tento svatební Pendl Bus, který je nutnérezervovat předem, doplní svatební koordinátoři a zástupci, kteří rádi ukážou fotky, půdorysy i cenové nabídky dalších objektů ideálních pro svatbu, seznámí vás s ukázkovým menu i scénářem. Dvoudenní vstupenka v hodnotě 100 Kč bude platná nejen pro vstup do vystavovatelských prostor, ale i pro Svatební Pendl Busy, přehlídky a doprovodní program. Díky ní získáte rovněž slevové kupony a detailní popis všech klíčových hráčů na svatebním poli.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.