Sociální sítě
Nahoru

Toyota uvádí výrazně modernizovaný Land Cruiser

Společnost Toyota Motor Czech uvádí na český trh výrazně modernizovanou verzi modelu Land Cruiser, který kromě tradičně mimořádných jízdních vlastností v terénu poskytuje nyní také vysokou úroveň komfortu při jízdě na běžných komunikacích. Model navazuje na více než 60 let zkušeností ve výrobě terénních vozidel a na trhu s vozy 4WD již dosáhl postavení ikony. Díky svým bezkonkurenčním terénním schopnostem a trvanlivosti si vybudoval neochvějnou pověst jednoho z nejrobustnějších a nejspolehlivějších vozů s pohonem 4×4. Land Cruiser zůstává i nadále drsným off-roadem schopným zdolat jakýkoli terén, důstojně navazujícím na své předchozí generace. Zároveň je však prvotřídním vozem pro cestování po běžných silnicích, nastolujícím vysoká měřítka v oblasti kvality interiéru, pohodlí, všestrannosti, komfortních prvků příslušenství a nejmodernějších technologií. Modernizace se kromě výraznějšího designu zejména přední části dotkla také technologie na podvozku vozu a pohonu všech kol. V základní nové výbavě Power je Land Cruiser vybaven mimo jiné automatickou klimatizací, systémem Smart Entry & Start, rozhraním Bluetooth hands-free nebo audiosoustavou CD/USB/Aux-in se 6 reproduktory. Výbava Active přidává další atraktivní prvky, příkladně 17“ litá kola, nový multimediální systém Toyota Touch 2, parkovací kameru, LED světlomety včetně světel denního svícení, tempomat nebo parkovací senzory. Nejvyšší stupeň výbavy Style, charakterizují například 18“ litá kola, kožená sedadla, špičkový audiosystém JBL se 14 reproduktory, nový multimediální systém Toyota Touch 2 s navigací v českém jazyce, podvozkové systémy KDDS+AHC+AVS, uzávěrku zadního diferenciálu, inovovaný systém pro jízdu v terénu Crowl control, adaptivní tempomat či přednárazový bezpečnostní systém (PCS).

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.