Sociální sítě
Nahoru

Restaurace Chagall´s láká na jedinečný večer

Máme tu čest stát u zrodu nápadu na uspořádání gurmánského zážitku s Hennessey koňakem, který nám zprostředkuje společnost Moet Hennessey s Ambassadorem Fabienem Levieuxem a šéfkuchař restaurace Chagallś Petr Hajný“ říká nadšeně Tereza Klozová starající se v luxusní restauraci Chagall´s o propagaci a speciální eventy. „Díky našemu zapojení se do akce takovéhoto charakteru jsme dostali možnost oslovit nejnáročnější klientelu a nabídnout jí zprostředkování tohoto nevšedního zážitku.“ Pro několik hostí s vytříbenými chutěmi je tak na příští středu, 30. října, připraveno speciální degustační menu v hodnotě 1 900 Kč. Jeho součástí je degustace celé řady ultra-prestižních koňaků z domu Hennessy, včetně těch nejstarších o stáří až 200 let! Rezervovat si své místo je možné již nyní, a to na telefonním čísle 602 650 928.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.