Sociální sítě
Nahoru

Kabelkové nadšení podzimu: Kožené kabelky, které musíte mít!

Není to žádné tajemství, jednoduše milujeme nádherné kabelky Marylebone z butiku Arde Style Shop. Poté, co jsme shlédli novou kolekci podzim/zima, už nás trápí jen drobnost: chceme je všechny!

Není to žádné tajemství, jednoduše milujeme nádherné kožené kabelky Marylebone z butiku Arde Style Shop. Poté, co jsme shlédli novou kolekci podzim/zima, už nás trápí jen jedna drobnost: chceme je všechny!

Podzim/zima 2013/2014 je ve znamení černo-bílých kombinací. Nová kolekce kožených kabelek nabízí nadčasovou eleganci, luxusní materiály a vysoce kvalitní zpracování.

Elegantní černo-bílá kabelka Marylebone Monochrome vyrobená z té nejjemnější telecí kůže Saffiano je nádherným doplňkem, kterým zaujmete v každém ročním období. Kůže Saffiano pocházejí z kvalitních italských koželužen a jsou charakteristické svou strukturou, kvalitou a hlubokým barvením poskytující struktuře zvláštní hloubku a modernost. Kůže Saffiano jsou odolnější proti poškrábání než běžné kůže. Kožené kabelky Marylebone jsou perfektní kombinací stylu, elegance a praktičnosti.

Kolekce kožených kabelek Marylebone je dostupná v devíti barvách zahrnující také modely s hadí kůží. Zakoupíte exklusivně v butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Facebook Arde.cz

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.