Sociální sítě
Nahoru

Srdcová záležitost: Dámské peněženky pro rok 2013 / 2014

Dámská peněženka patří k nejdůležitějším doplňkům, které s sebou nosíme. Potřebujeme, aby byla praktická, seděla nám do ruky a současně se nám líbila. Patří totiž mezi základní doplněk, jímž se nejčastěji prezentujeme a jde tak trochu i o srdcovou záležitost.

Dámská peněženka patří k nejdůležitějším doplňkům, které s sebou nosíme. Potřebujeme, aby byla praktická, seděla nám do ruky a současně se nám líbila. Patří totiž mezi základní doplněk, jímž se nejčastěji prezentujeme a jde tak trochu i o srdcovou záležitost.

Pojďte se spolu s námi dnes podívat na novinky mezi dámskými peněženkami pro podzim/zimu 2013/2014.

Značkové dámské peněženky

Nádherná dámská peněženka Catherine z limitované kolekce Tudor Rose. Elegantní peněženka vyrobená z kvalitní prošívané italské kůže nappa je ozvláštněna zlatými lesklými cvočky. Pokud peněženku otevřete kvalitním mosazným zipem, naskytne se Vám pohled na nespočet přihrádek a kapes, díky kterým bude ve Vaší peněžence panovat pořádek a organizovaný styl. Interiér peněženky je lemovaný měkkým černým semišem.

Luxusní dámská peněženka

Nádherná dámská peněženka Kylie, kterou prostě musíte mít! Připnutím zlatého řetízku z ní vytvoříte psaníčko pro nošení v ruce nebo přes rameno. Peněženka Kylie je vyrobená z kůže exotické krajty s jemným semišovým vyložením uvnitř. Kůže přechází z jasně červené přes ohnivě červenou až po černou barvu.

Značkové dámské peněženky

Extravagantní dámská peněženka Etoile Fixe s velkorysým vnitřním prostorem a množstvím přihrádek pro dokonalou organizaci obsahu. Peněženka je ručně vyrobená z kvalitní kůže s nádhernou krokodýlí kresbou v kombinaci s kontrastní oranžovou kůží. Svým dokonalým využitím prostoru je peněženka naprostým unikátem.

Luxusní dámská peněženka

Luxusní a zároveň praktická kožená peněženka Continental, bez které se již nebudete moci obejít. Vyrobená je z té nejjemnější italské teletiny s elegantním květinovým vzorem, uzavíratelná je kvalitním švýcarským zipem.

Peněženka

Moderní dámská peněženka Etoile Fixe s prostorným a praktickým vnitřním uspořádáním. Krásná hnědá kůže s krokodýlím vzorem je doplněna kontrastním růžovým zipem a růžovým vnitřkem peněženky. Ruční zpracování a kvalitní kůže jsou dokonalým doplňkem.

Peněženky

Zelená a růžovo-oranžová peněženka Etoile Fixe s prostorným a praktickým vnitřním uspořádáním. Ruční zpracování a kvalitní kůže jsou dokonalým doplňkem.

Kožené peněženky

Úchvatná peněženka Kylie vyrobená z kůže malajské krajty s jemným grogrénovým vyložením uvnitř. Peněženku je možné nosit také jako psaníčko připnutím zlatého odnímatelného řetízku.

Dámské peněženky zakoupíte exklusivně v předním online butiku s luxusními doplňky Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Facebook Arde.cz

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.