Sociální sítě
Nahoru

Francouzská restaurace Céleste vaří i na Vánoce a Silvestra

V dokonalé harmonii a kráse můžete prožít letošní Vánoce, pokud je strávíte nad vodami Vltavy v restauraci Céleste. Za okny bude zářit Praha halící se do zimního hávu, dole pomalu poplyne řeka a vy se svými nejbližšími usednete ke slavnostní tabuli. Výjimečnost okamžiku podtrhne krása žen, dokonalost džentlmenů a slavnostní menu, které pro vás připraví šéfkuchař Rudolf Doležal.

Symfonii vybraných chutí můžete odstartovat pohárem tradičního svařeného vína nebo sklenkou jiskrného šampaňského, následovat bude terina z kachních jater foie gras či mušle Svatého Jakuba, filet z mořského vlka či steak z jelena. Volně naváží vybrané francouzské sýry a dezerty. To vše v doprovodu harmonických vín či prvotřídního piva z malých pivovarů. Otevřeno zde bude 24. i 25. prosince. Pokud toužíte po naprostém soukromí, můžete si zarezervovat salonek v nejvyšším patře Tančícího domu pro až 25 osob s terasou, která vám poskytne výhled na všechny světové strany.

Stejně tak potěší restaurace i na Silvestra, kdy slavnostní atmosféru Vánoc vystřídá jiskrná noc plná příslibů. Skutečně božský Silvestr si tak bude možné užít v doprovodu vytříbeného šestichodového menu. Opět můžete vyrazit vzhůru za kulinářským dobrodružstvím se sklenkou šampaňského, nechat se pohltit geniální chutí brandade z tresky s marinovaným humrem a mušlemi, zkusit torchon z kachních jater foie gras. Následovat bude hovězí filet marinovaný v cognacu či výběr mořských plodů a ryb v doprovodu fialového květáku, vše završí sýry a dezerty. Na vrcholu večera si vychutnejte ohňostroje nad Prahou, terasa vám totiž otevře nezapomenutelný zážitek. Z restaurace Céleste se nabízí jedinečný výhled na Pražský hrad a Malou stranu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.