Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Heuer ve snímku Rivalové

TAG Heuer se díky filmu Rivalové vrací zpět do 70. let – zlatého věku Formule 1. V této době byl oficiálním časoměřičem stáje Ferrari. Film Rivalové líčí pravdivý příběh dvou největších rivalů, které kdy svět Formule 1 viděl. Anglický playboy Hunt (Chris Hemsworth) a jeho soupeř Lauda (Daniel Brühl) nás svým příběhem vtáhnou do osobních životů, na trať i mimo ni. Ve filmu Rivalové nosí Niki Lauda (Daniel Brühl) kultovní chronograf Heuer Silverstone ze 70. let pojmenovaný po britském okruhu motoristických závodů. James Hunt (Chris Hemsworth) má na ruce zlaté hodinky Heuer Carrera Chronograph, které vytvořil Jack Heuer v roce 1963 a pojmenoval je po nejtěžším vytrvalostním závodu na světě – Carrera Panamericana Mexico Road Race. TAG Heuer Carrera v tomto roce slaví 50 let od vytvoření prvního modelu a představuje nové kolekce, které jsou inspirované původními předlohami z šedesátých let.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.