Shopping | 9.11.2013 | Zuzana Pokorná

Vánoční dárky pro ženy

Vánoce se pomalu blíží a možná již nyní přemýšlíte nad vánočním dárkem pro svou partnerku. Přinášíme Vám tipy na vánoční dárky vyzařující půvab a ženskost z butiku Arde Style Shop.


Exklusivní módní doplňky jsou určeny pro ženy s vysokým smyslem pro eleganci a luxus. Představujeme módní doplňky, s nimiž bude Vaše žena okouzlující.

DárkyTip na vánoční dárek: Kabelka přes rameno Victoria
Kabelka Victoria je vyrobena z nejjemnější telecí kůže do tvaru obálky. Uzavíratelná je zdobeným magnetem. Vnitřní část kabelky má jednu menší kapsu uzavíratelnou zipem a hlavní kapsu pro Vaše každodenní potřeby. Interiér je podšitý kvalitním grogrénem. Victoria je luxusní kabelka stvořená k nošení přes rameno. Hodí se nejen k dennímu nošení, ale také jako večerní doplněk. Balena je do luxusní dárkové krabičky.

Vánoční dárekDámské rukavice s kožešinou
Nádherné luxusní dámské rukavice s kožešinou vyrobené pouze z nejkvalitnější kůže Nappa. Uvnitř vyložené krásně jemným 100% čistým kašmírem pro pocit mimořádného pohodlí a tepla. Rukavice jsou zdobeny dlouhými králičími štětinami příjemnými na dotek. Dodávány jsou v dárkovém balení.

Tip na vánoční dárekDámský hedvábný šátek Polka Dot
Nádherný hedvábný šátek s motivem puntíků se skvěle hodí k nošení jako pokrývka hlavy, kolem krku či uvázaný k uchům kabelky. Šátek je dodávaný v dárkové krabičce.

Vánoční dárky

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz