Sociální sítě
Nahoru

Luxusní cestovní vak na obleky: Praktický dárek pro muže, který má všechno

Cestování nikdy nebylo pohodlnější. Představujeme luxusní cestovní vak pro pány s vysokým smyslem pro kvalitu a eleganci.

Cestování nikdy nebylo pohodlnější. Představujeme luxusní cestovní vak pro pány s vysokým smyslem pro kvalitu a eleganci.

Cestujete a potřebujete mít stále svůj oblek v dokonalém pořádku? Pak právě pro vás je ideální luxusní cestovní vak na obleky londýnské značky Aspinal of London.

Ochranný obal na oblek

Tento špičkový cestovní vak je zhotovený v kombinaci pevné textilie a kůže s vnitřním hedvábným polstrováním. Speciální tkanina s vysokou hustotou nití zaručuje voděodolnost. Vak je vybaven háčkem pro zavěšení až do hmotnosti 15 kg, háček má svoji vlastní koženou kapsičku. Vak obsahuje dvě speciální ramínka s neklouzavou úpravou. Další výbavou jsou dvě prostorné kapsy na košile, spodní prádlo či obuv a další dvě kapsy pro ostatní drobnosti, noviny apod.

Ochranný obal na oblek

Vysoce kvalitní ruční zpracování dává ochutit pocit naprostého komfortu a jedinečnosti. Luxusní, přesto mimořádně praktický dárek pro muže, který má všechno. Hmotnost vaku je 3,63 Kg. Rozměry jsou 107 x 58 cm. Vak je vybaven řemínky pro stažení, odnímatelný ramenní popruh zajistí pohodlné nošení.

Ochranný obal na oblek

Luxusní cestovní vak zakoupíte v online butiku pro náročné Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Pánský vak na oblek

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.