Sociální sítě
Nahoru

Pánské aktovky pro náročné muže

Objevte stylové pánské aktovky pro pohodlné přenášení dokumentů a notebooku. Představujeme kolekci kožených aktovek pro náročné muže z online butiku Arde Style Shop.

Objevte stylové pánské aktovky pro pohodlné přenášení dokumentů a notebooku. Představujeme kolekci kožených aktovek pro náročné muže z online butiku Arde Style Shop.

Moderní pánská aktovka Satchel na dokumenty a notebook do velikost 15″. Aktovka je ručně vyrobená z kvalitní teletiny s vnitřní úpravou z přírodního semiše. Hlavní oddělení je doplněno o přihrádky na telefon, psací potřeby a vizitky. Druhé oddělení je doplněno o kapsu na zip. Přední strana aktovky je vybavena další kapsou na zip. Aktovka je uzpůsobena pro nošení v ruce i pro pohodlné nošení přes rameno. Rozměry: 30 x 40 x 12 cm. Max. délka ramenního popruhu: 132 cm.

Pánské aktovky

Dominantní pánská kožená aktovka City Laptop je vyrobena ze semi-strukturované vysoce kvalitní telecí kůže, která je velmi jemná a příjemná na dotek. Aktovka je uvnitř vykládána extra jemným semišem pro mimořádný pocit luxusu.

Jednoduché stisknutí přezky umožňuje snadný a rychlý přístup do aktovky, v případě potřeby je možné aktovku uzamknout pro maximální bezpečnost. Na přední straně aktovky je hluboká kapsa na zip po celé šířce aktovky a další hluboká kapsa pro rychlý a snadný přístup na zadní straně s magnetickým uzavíráním.

Hlavní prostor aktovky je rozdělen na dvě části s dostatečným prostorem pro umístění notebooku o velikosti 15“. Do aktovky se pohodlně vejde vše, co potřebujete pro důležitá obchodní jednání. Vnitřní prostor je vybaven o pouzdro na PDA / kapesní mobilní telefon, dvě poutka pro psací potřeby a prostor pro vizitky.

Aktovku je možné nosit v ruce nebo přes rameno díky pevnému odnímatelnému popruhu z kůže a s extra velkou ramenní podložkou pro maximální komfort při nošení.

Pánské aktovky

Krásná kožená aktovka Harrison s velkorysým prostorem, který z ní činí jedinečnou univerzální aktovku pro business i pro krátké pracovní cesty. Dvě hlavní oddělení jsou doplněny o dvě přední kapsičky a zadní kapsu se zapínáním na magnet. Hlavní oddělení je tvořeno kapsou pro notebook a prostornou kapsou na dokumenty, dostatečně prostornou i pro základní potřeby pro cestu na jednu noc. Kapsa je navíc vybavena kapsičkou na zip a kapsami na mobilní telefon či pas. Svým rozměrem splňuje aktovka normy pro kabinové zavazadlo.

Aktovka je vyrobena z krásné italské teletiny s podšitím grogrénem. Rozměr: 29 x 40 x 19 cm. Výška uch: 10 cm. Odnímatelný ramenní popruh: 60 cm.

Pánské aktovky

Stylová business aktovka Mount Street je určená pro pohodlné přenášení dokumentů a notebooku. Aktovka je ručně vyrobená z kvalitní telecí kůže. Vnitřní uspořádání nabízí hlavní oddělení na dokumenty a druhé polstrované pro ochranu notebooku a jiných zařízení. Vnitřní prostory aktovky jsou polstrovány kvalitním grogrénem. Aktovka má zapínání na zip. Maximální velikost notebooku 17″. Rozměry: 29 x 40 x 7,5 cm. Výška uch: 11 cm. Maximální délka popruhu přes rameno: 51 cm.

Pánské aktovky

Velkolepá pánská aktovka pro manažery, právníky, doktory a další osoby, kteří potřebují velkou a komfortní aktovku na dokumenty a notebook. Aktovka je ručně vyrobená z pravé telecí kůže. Svými rozměry je ideální i na cesty. Obsahuje dvě prostorná oddělení, ochrannou kapsu na notebook a kapsy na mobilní telefon/PDA a psací potřeby. Materiál: kůže. Rozměry: 33 x 43 x 11,5 cm.

Pánské aktovky

Moderní manažerská aktovka Markiaro s prestižním prošíváním je vyrobena z nejkvalitnější telecí kůže. Prvotřídní ruční práce italských mistrů, luxusní provedení a výběr materiálů zanechává jedinečný dojem a pocit jedinečnosti i komfortu. Aktovka je vybavena pro Markiaro typickou kapsičkou na klíče, doklady a jiné drobnosti, kterou je možné vždy a snadno nalézt. Popruh s logem Markiaro je doplněn koženou výstelkou pro maximální pohodlí při nošení přes rameno.

Aktovka je vybavena zadní vnější kapsou na zip po celé délce. Aktovka je dělena do dvou hlavních oddělení. Zadní oddělení je měkčeno a uzpůsobeno pro notebook. Přední oddělení je určeno pro dokumenty. Vnitřní prostor je dále doplněn dvěma kapsami na zip a poutky pro psací potřeby. Rozměry: 42 x 30 (výška) x 11 cm. Max délka popruhu: 100 cm. Materiál: prvotřídní kůže.

Exklusivní kolekci pánských aktovek naleznete v online butiku Arde Style Shop.

Více z rubriky Pánský svět

  • Limitovaná edice nožů Victorinox z damašku

    Letošní limitovaná edice Damast přichází v podobě modelu Ranger 55 s čepelí z damascenské oceli a střenkami vyrobenými z jedinečného materiálu...

    Marek Zelený21.7.2023
  • Dravý barber shop inspirovaný žraloky

    Nově otevřený Shark’s Barber Shop na pražském Žižkově klade důraz nejen na skvěle odvedenou práci a kvalitní nástroje a produkty, ale...

    Marek Zelený6.6.2023
  • Lionel Messi a Cristiano Ronaldo hvězdami kampaně Louis Vuitton

    Módní dům Louis Vuitton představuje svou nejnovější kampaň s titulem „Victory is a State of Mind“. Jejími hvězdami jsou fotbalové ikony...

    Marek Zelený21.11.2022
  • Multishape: Jeden strojek vládne všem

    Přetéká vaše skříňka v koupelně nejrůznějšími zastřihovači a dalšími zkrášlovači, bez kterých distingovaná mužnost snadno vybledne? Možná je načase poohlédnout se...

    Marek Zelený27.10.2022
  • Jan Rojík: Na kvalitě záleží především

    Klatovský sedlář a brašnář Jan Rojík, jemuž kamarádi neřeknou jinak než Charlie, nabízí ruční zakázkovou výrobu vysoké kvality, jejímž základem je...

    Marek Zelený26.3.2021
  • Vasky představují své vůbec první tenisky

    Mladá obuvnická firma Vasky, kterou založil před čtyřmi roky dnes dvaadvacetiletý Václav Staněk, se rozhodla k významnému kroku. Vedle farmářek, polobotek,...

    Marek Zelený26.6.2020
  • Lásky čas je tu

    Potěšte svého partnera novým pánským zastřihovačem vousů – prvomájový večer je pro takový dárek jako stvořený. Díky jedinečnému hybridnímu zastřihovači vousů...

    Marek Zelený1.5.2020
  • Styl pravých gentlemanů

    Nic o člověku neřekne na první pohled víc, než na míru šitá dobře padnoucí košile s monogramem a manžetovými knoflíčky nebo...

    Veronika Nováková17.2.2020
  • Tribut tvůrčí genialitě legendám filmového světa

    Od ikon kulturního světa přes velké myslitele a vůdce, Montblanc vydává každoročně od roku 2009 limitované edice psacích per s názvem...

    Jan Pešek6.2.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.